betterpeople A/S søger på vegne af FREA Solutions en Regnskabschef

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

FREA Solutions ApS 

FREA Solutions udvikler, producerer og sælger procesudstyr og projekter til landbaseret fiskeopdræt. Størstedelen af omsætningen genereres på eksportmarkeder, hvorfor FREA Solutions løsninger befinder sig rundt omkring i hele verden, blandt andet i Asien og Skandinavien. Virksomheden har et stærk økonomisk grundlag, som bygger på et innovativt opdrætskoncept med et markant lavere energiforbrug sammenlignet med andre opdrætsmetoder. 

Virksomheden blev etableret i 1987, og ejes af Christian Ravn Jørgensen, som også ejer Kærhede Dambrug ApS. FREA Solutions har været ‘first movers’ i udviklingen og markedsføringen af en række koncepter, som i dag er implementeret hos en lang række kunder i både Danmark og udlandet. 

Nøglerolle i en organisation i udvikling 

I denne nyoprettede stilling får du det overordnede ansvar for FREA Solutions økonomi og regnskab. Du vil beskæftige dig med både klassiske økonomidiscipliner som forecast og budgetafstemning samt udviklings- og optimeringsprojekter såsom tilpasning af nyt ERP-system, Microsoft Business Central. Endvidere vil du have det ledelsesmæssige ansvar for økonomifunktionen, som i dag består af en erfaren og dygtig bogholder. 

Som regnskabschef bliver du, i tæt samarbejde med den øvrige ledelse, en aktiv medskaber af FREA Solutions fremtidige udvikling af interne styringsprocesser og rapporteringsprocedurer, der skal sikre et datadrevet vidensgrundlag for strategiske beslutninger. Du vil få en bred kontaktflade internt i virksomheden og samarbejde med projektansvarlige omkring projektopfølgning, fakturering, kontrakter og budgetopfølgning. Endvidere vil du varetage kontakten til eksterne samarbejdspartnere, herunder kontakt til revisor, bank og forsikring. Du vil referere direkte til FREA Solutions direktør, Thorsten Vammen.    

Innovativ og løsningsorienteret 

Vi leder efter dig, der har en innovativ tilgang til jobbet, er oplært gennem en bogholderifunktion og samtidig er klar på traditionelle økonomiopgaver, som kræver erfaring og stabilitet. Du er kendetegnet ved at være struktureret og arbejdsom, og vant til at have mange bolde i luften. Derudover har du en positiv og løsningsorienteret tilgang til opgaverne. Denne centrale rolle medfører store udviklings- og karrieremuligheder både fagligt og ledelsesmæssigt.  

Hos FREA Solutions vil du blive en del af en virksomhed, hvis kultur bærer præg af humor, energi og optimisme. Hvis du trives på en arbejdsplads hvor beslutningsprocesserne er korte og hvor organisationsstrukturen er flad, er FREA Solutions noget for dig. Der er fleksibilitet i jobbet, så længe det går begge veje. Dog vægtes det højt at du som oftest kan være på kontoret i Sønder Felding.  

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S 

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Benedicte Bjørn Ek på e-mail bb@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.   

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.   

(C) betterpeople A/S

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herning Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

betterpeople A/S, Studsgade, 8000 Aarhus C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.betterpeople.dk/aktuelle-stillinger/regnskabschef-frea-solutions/

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5829370

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet